04212014Headline:

Modele për flokë të shkurtër

Te pakta janë vajzat që guxojnë të ndryshojnë look nga flokë të gjatë në të shkurtër. Ekzistojnë shumë lloje prerjesh dhe krehjesh, duke filluar qe nga prerjet cup dhe deri boyish.

Për të gjitha ju që guxoni merrni ide për flokët tuaj nga fotot me poshtë.

FRANCE-NRJ-MUSIC-AWARDS

56465465465465

15454132

10642186xa3

298029_f520

266593_f520

45141

29889

17934

17943

17932

17928

17924

2007-bob-sweep

2005-black-straight

1000

0900

0750

65UF6IEE

30a

8RKB0CXD

toni-guy_82

tonyguy1

trevor-sorbie_12

very-short-hair-styles

victoria-beckham1

vidal2

vidalblond1

vidal-sassoon_03What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

2 Responses to "Modele për flokë të shkurtër"

  1. lolaa says:

    shume tew qarta aa bravoooo

  2. arta says:

    teper mirr

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment