Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Veshje dimërore për vajza

Ads
Veshje dimërore për vajza

Tashmë ditët e ftohta kërkojnë nje veshje dhe një stil tjetër. Stilistët e modës kanë nxjerrë modele të ndryshme rrobash për të gjitha gustot.

Zgjidhni veshjet që u pëlqejnë me kombinojini me accessorize e duhura.

 

edressme_2074_21204360

edressme_2075_246304446

 

edressme_2075_190055274

edressme_2075_132003343

edressme_2074_128199617

edressme_2075_130642402

edressme_2075_18092745

edressme_2074_214549876

edressme_2074_196709838

edressme_2073_149848777

edressme_2072_371542401

edressme_2072_370345264

edressme_2072_86587461

edressme_2072_14000578

edressme_2072_6060824

edressme_2071_191161450

edressme_2071_185386473

edressme_2071_110833387

19 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>