Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Modele flokesh per nuse – Hair Styling for brides (Pjesa 2)

Ads
Modele flokesh per nuse – Hair Styling for brides (Pjesa 2)

Nje nga shqetësimet e vajzave që martohen është se cili do të jetë modeli i flokëve të tyre në mënyrë që të shkoj edhe me fytyrën e tyre por edhe me fustanin e nusërisë.

Modelet janë të shumta dhe të shumëllojëshme, sipas ngjyrës së flokëve të tyre por edhe sipas gjatësisë dhe dëndësisë.

Bukuri.com ju ofron edhe disa ide të tjera duke ju ndihmuar që të zgjidhni një model të përshtatshëm për krehjen e flokëve tuaj.

 

floke-nusesh

floke-nusesh1

floke-nusesh2

floke-nusesh3

floke-nusesh5

floke-nusesh6

floke-nusesh7

floke-nusesh8

floke-nusesh9

floke-nusesh10

floke-nusesh11

floke-nusesh12

 

floke-nusesh13

floke-nusesh14

floke-nusesh15

floke-nusesh16

floke-nusesh17

floke-nusesh18

floke-nusesh19

floke-nusesh20

82 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>