Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Disa modele flokesh trendy

Ads
Disa modele flokesh trendy

Floke - Parukeri - Modele Flokesh

Jeni gati te ndryshoni modelin tuaj te flokeve? Cfare mendoni per disa modele flokesh trendy! Ja ku po ju prezantojmë disa modele qe shpresojne se do t’ju pelqejne .

 Mund t’i perdorni ato ne raste festash, per nuse dhe pse jo per te marre pjese ne nje konkurs bukurie.

  DSC03308 DSC03309 model flokesh, trendy hair model nusesh, floke nusesh, krehje nusesh

 

Floke - Modele flokesh

Fotot (c) Bukuri.com

17 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>