Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Si të bëjmë një model thonjsh me lule – me foto

Ads
Si të bëjmë një model thonjsh me lule – me foto

Më poshtë keni të ilustruara me foto sesi mund të bëni një model thonjsh hap pas hapi dhe lule 3D. Thonjtë e mëposhtëm janë thonj artificial me tip, të punuar me akrilik  (acrilic nails) dhe gel.

1. Hapi i parë

Pasi keni ngjitur tip dhe keni limuar lidhjen e tip me thoin tuaj që të mos duket dhe të jetë bërë një me thoin tuaj, punojeni me akrilik dhe limojeni në formën që duhet.

modele_thonjsh

2. Hapi i dytë

Bëjmë një model french të pjerrët me acrilic gliter ngjyrë rozë ose një ngjyrë tjetër në trashësinë që duam.

 

model_thonjsh

3. Hapi i tretë

I kalojmë shkëlqyesin sipër.

model_thonjsh

4. Hapi i katërt

Marrim furçën e akrilikut dhe e fusim në lëngun e akrilikut.

 

model_thonjësh

5. Hapi i pestë

Vendosim akrilikun që kemi marrë me furçën mbi thua dhe bëjmë gjethet.

 

acrylik

nail_art

6. Hapi i gjashtë

Duke punuar me furçë krijojme gjethet dhe lulen sipas formës që ne duam.

 

nail_flower

 

7. Hapi i shtatë

Mund ta zbukurojmë lulen duke i vënë disa gurë shkëlqyes.

nails

8. Hapi i tetë

Mund ta zbukurojmë akoma më shumë me ide të ndryshme si më poshtë.

 

nail_art

Në të njëjtën mënyrë mund të bëni edhe modelin e thonjve më poshtë.

thonj

Në foton më poshtë mund të shihni dhe ide të tjera si ti lyeni thonjët tuaj duke përdorur thjesht një manikyr.

model_thonjësh

©bukuri.com

 

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>