Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Këshilla për ju që i mundoni shpesh flokët tuaj

Ads

Mirëmbajtja dhe kujdesi i tepruar, është për shumë gra ”kujdesje katastrofike” sado që të mund të duket kjo e marrë! Tharëse flokësh e përditshme, produkte styling, lyerjet e shpeshta të flokëve, hapja e ngjyrës së flokëve mund t’i shkatërrojnë flokët tuaj.

Gjithashtu nëse e keni zakon t’i mblidhni flokët fortë mbrapa, mund t’ju paraqitet me kalimin e kohës rrallim i flokëve por edhe të shikoni këputje të fijeve të flokut.

Ne ju këshillojmë: T’i lyeni flokët çdo 1 e gjysëm deri dy muaj.

Provoni t’i lyeni flokët çdo një muaj e gjysëm deri në dy muaj. Por kjo sigurisht të bëhet nëse i lyeni me një ngyrë afër ngjyrës suaj të flokëve, vë mënyrë që të mos duken rrënjët.

Të përdorni gjithmonë pëerpara se ti thani me tharëse një produkt që i mbron flokët. Të shmangni sa të mundeni tharësen në flokë të thatë që kanë produkte styling. T’i mblidhni flokët mbrapa, nëse dëshironi, por shumë lehtë.

Të prisni majat e flokëve çdo një muaj e gjysëm dhe të bëni një herë në javë një maskë ushqyese.

©bukuri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>