çantë-christian-louboutin
Fashion

Çanta moderne clutch për mbrëmje dhe raste të veçanta

comment 1

 

Çantat clutch nuk shoqërojnë vetëm daljet tona të mbrëmjeve por luajnë rolin kryesor!

Kjo çantë elegante saten në ngjyrë jeshile të ëmbël është krijuar nga firma Christian Louboutin. Kjo ngjyrë kombinohet në mënyrë fantastike me konturin e argjendë dhe kopsën e veçantë mbërthyese, që janë një palë këpucë me diamante të vegjël.

Një çantë e mrekullueshme rozë e firmës Fendi me konturet metalike. Përpara ka markën metalike të artë të firmës.

 

Kjo çantë lëkure e Miu -Miu nga kastor është e përshtatshme për dalje tan style por pa ju kufizuar, përderisa ngjyra e saj asnjanëse ju lejon të bëni shumë kombinime. Karakteristikë e saj tokëza  metalike argjendi që i jep shkëlqim.

Disa e quajtën vepër tekni. Firma Bottega Veneta krijoi këtë çantë clutch të mrekullueshme me ”thurje” rripash saten dhe kopsë të bronztë në dy ngjyra: jeshile dhe portokalli.

Fineca e plotë gjendet në kombinim e ngjyrës së arit me ngjyrën kafe e hapur. Dhe në këtë çantë është karakteristike kopsa me këpucët.

Për të gjitha ato që pëlqejnë ngjyrën lejla, çanta e firmës Marni është zgjedhja e përkryer. Me lëkurë të butë dhe kopsë metalike të argjendë.

©bukuri.com

1 Comment