Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Këshilla që ndihmojnë kundër rrudhave të fytyrës

Ads

 

Disa ushqime që ndihmojnë për ngadalësimin e shfaqjes së rrudhave:

 •  Qumështi dhe kosi
 • Frutat dhe perimet
 • Ullinjtë dhe vaji i ullirit
 • Bishtajat
 • Çaji
 • Drithërat
 • Farërat e thata, bajame, arra, kikirikë, lajthi etj
 • Peshku
   
  Disa këshilla si t’u shmangeni rrudhave të fytyrës:

 • T’i shmangeni diellit.
 • Të vini kremëra kundra diellit.
 • Të flini mjaftueshëm.
 • Mos pini duhan.
 • Të mos i mbani sytë gjysëm të mbyllur por të mbani syze.
 • Preferoni më mirë kakao sesa kafe.
 • Shmangni pijet e gazuara.
 • Përdorni produkte ushqyese dhe freskuese për fytyrën tuaj.

 

©bukuri.com

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>