08082014Headline:

Disa modele moderne për flokë të shkurtër

Nëse mendoni se vetëm flokët e gjatë të tregojnë të bukur dhe më femëror, e keni gabim.

Hidhuni një sy prerjeve të mëposhtme dhe shijoni stilin modern të flokëve të shkurtër.What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Recent Articles

4 Responses to "Disa modele moderne për flokë të shkurtër"

 1. pajtesa says:

  shume modele t bukura te flokve nese ka munsi edhe disa modele t reja per flok t shkurta

 2. xhilda says:

  rukshume bu

 3. kristjana says:

  shum modele te bukura un e kam modelin e flokeve si modeli i bar dhe bjonde

 4. aleus says:

  patterns bukura the second model i like very

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment