04222014Headline:

Çaji jeshil i domosdoshëm për organizmin

 

 

Çaji jeshil:

Sipas sudimeve të State University në Blaksburg në USA, çaji jeshil ul trysninë e gjakut, kolesterolin dhe ndihmon për t’u dobësuar. Gjithashtu forcon sistemin mbrojtës dhe tretjen, forcon kockat, ngadalëson mplakjen e lëkurës dhe mbron zmaltin e dhëmbëve. Përsa i përket konsumimit, ekspertët sugjerojnë 4-6 filxhanë çaj në ditë.

 ©bukuri.comWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment