08252014Headline:

Kujdes nga mpirja e këmbëve

Këmbët tuaja mpihen shpesh dhe ju mendoni se është për shkak të ndryshimit të temperaturës ose e konsideroni gjë të pashmangshme për shkaka të moshës apo të jetës që keni bërë duke qënë ulur?

h-you-pedi_143a60bdf11dee

Përpara se të arrini në përfundime të tilla, më mirë të vizitoni një doktor. Nuk janë të pakta rastet kur mpirja e këmbëve përbën shënja të një gjendjeje të vështirë: të sëmundjes së arteries periferike (mpirje gjaku të arterieve), e cila, nëse nuk përballohet në kohë, mund të jetë e rrezikshme. Këto më lart i theksoi dr. Alan T. Hirsch (drejtor i programit mjeksor për sëmundjet e venave, në shkollën mjekësore të universitetit të Minesotës) në kuadrin e Konferencës e firmës amerikane të zemrës.

©bukuri.comWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Recent Articles

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment